Rekrytering

Är det dags för en helt ny tjänst i er organisation, eller är det helt enkelt så att ni behöver stärka upp med mer personal?
När Ni väljer RCM som din rekryteringspartner så är det samma person som du arbetar med - från första samtalet, till sista.
På så sätt faller inga detaljer mellan stolarna och där vi tillsammans når den bästa lösningen. Du kan vara trygg i att du alltid kommer vara prioriterad och ditt ärende i fokus. För RCM så är första byggstenen för en lyckad rekrytering en djupgående förståelse för ert företag och var ni är påväg. Utan den så blir inte bygget solit.

E-stimate

RCM arbetar med E-stimate som ett stöd vid:
Medarbetarutveckling
Rekrytering
Förflyttning av personal
Talangutveckling
Ledarskapsutveckling
Coachning och personlig utveckling
Karriärnavigering och karriärutveckling
Att stärka kommunikationen och samarbetet

E-stimate blev för andra året i rad utsedd till Årets bästa testverktyg 2016
Läs mer www.e-stimate.se/bast-i-norden-2/
Läs mer www.estimate.se

Employer Branding

Upplever ni att ni inte riktigt får de ansökningar ni hoppats på till den utlysta tjänsten? Eller är bilden av ert företag helt fel?
Hur ser omvärlden på ert företag - och hur väl stämmer den överens med hur det verkligen är? Idag är det viktigare än någonsin att nå ut med vad just Ert företag är. Enkelt uttryckt: Marknadsföra företaget på sant och riktigt sätt. Employer Branding är ett ben i rekryteringen och något vi kan väva vid eventuell rekrytering, eller så är den början på ett långsiktigt förändringsarbete. Låt oss se hur era behov ser ut.

Karriärsstöd

Står du i en fas i ditt yrkesliv där du upplever att du inte kommer vidare? Funderar du över varför vem du är i en grupp och varför du ibland känner dig så dränerad med vissa kollegor? Kontakta mig för pris för ett personlighetstest med uppföljande samtal.