Om RCM

Störst går inte först. Genom att ibland tacka nej till uppdrag - säkerställs det som lovas: Full närvaro och fokus. 

Bakgrund

Jag har haft den stora turen att ha getts möjligheten att få arbeta i en stor bredd av branscher och möta många olika människor. Detta är en av mina största styrkor: Jag kan relatera och förstå många av mina kunders utmaningar - oavsett bransch.

Det var under min tid på Manpower 2007 som jag för första gången jag började arbeta med rekryteringsprocesser och har sedan dess - fast på andra sidan skrivbordet, arbetat med personal. 
2015 beslöt jag mig för att ta första steget mot min dröm, genom att läsa
HR-chefsutbildningen vid Företagsuniversitet.
2016 utbildade jag mig i E-stimate, vilket är ett testverktyg i beteendeprofilering. 
2018 Valde jag att läsa 7,5 hp Organisatorisk och social arbetsmiljö - Hållbart arbetsliv då detta är något som ställer allt högre krav på arbetsgivare och företag.

Min bakgrund i nyckelord: Logistik - Bygg - Rekrytering - Utbildning - B2B - Telekom - Detaljhandel; nationell och internationell - Restaurang - Försäljning - Marknadsföring

 

Affärsidé

RCM bygger sin verksamhetmed följande värdeord som grund:
Ärlighet, Kunskap, Kvalitet och Partnerskap.

Med Ärlighet kan du som kund vara trygg i ditt samarbete med RCM. Vi kan inte lova att lösa alla dina problem - men vi är ärliga med vad vi kan hjälpa dig med och inte. Kan vi inte hjälpa dig, så vet vi var rätt hjälp finns och ser till att du får den hjälp du behöver. Du förblir viktig!

Genom att vara lyhörd och ta sig tiden att verkligen lyssna på vad kunden berättar- så bygger RCM Kunskap om dess verksamhet på ett grundligt sätt och därmed levererar Kvalitet.
Genom Partnerskap finner vi förtroende för varandra och når de bästa resultaten. Och kandidater kommer alltid att mötas med högsta respekt och professionalism, vilket är av största vikt för Ert företag och varumärke.

Vision

Genom goda leveranser och hög närvaro bygga förtroende, som blir grunden för ett långvarit samarbete.
Där RCM blir kundens naturliga val som stöd och partner i HR- frågor.


 

Hört från kund

[...] "jag är supernöjd med din insats och din kompetens inom området".

Benny Billfors
Regionansvarig för marknadsenhet Stockholm, Indus Sverige AB

Hört från kandidat

[...] "Vilket fantastiskt mail du skickade mig, älskar din ärlighet och tack för att du förklarade för mig.